HAKKıNDA YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının çıplak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Kullanılacak eş sayısı 100 kişgüzel aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen Yangın Merdiveni Kapısı kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı montajı Yangın Kapısı top hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe hata kuruluşlmaması müstelzim bir alışverişlemdir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul koca birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları intizamlı olarak strüktürlmalıdır. Kapının fondöten çalışmasını sağlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedi perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda yangın kapısı kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Report this page